abcnova verder onder een nieuwe naam.

Groot nieuws!
Vanaf nu gaat abcnova verder onder een nieuwe naam.

Als abcnova hebben wij de afgelopen jaren vele partijen ondersteund bij steeds mooiere vraagstukken. We zijn trots op wat we bereikt hebben en trots op onze mensen. Ook zijn we blij dat onze verbindende kracht en ondernemende aanpak door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd.

Maar we kijken ook verder. We willen onze impact op de bouw- en vastgoedsector verder vergroten. Wij merken dat vastgoedvraagtukken en bouwopgaven slimmer kunnen. Wij staan klaar om hier een volgende stap in te zetten. Met inzet van o.a. innovatieve werkvormen en slimme data-tools vergroten we de effectiviteit en efficiency in (gebieds)ontwikkelopgaven. Wat ons hierbij onderscheidt is de manier waarop wij werken. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau, maar krijgen vaak te horen dat werken met ons als een partnership voelt. Daar bouwen wij graag op verder.

Bij de volgende fase van ons bedrijf hoort ook een naam die recht doet aan de ambities. Vanaf nu gaan wij door het leven als RYSE. De naam RYSE is de verpersoonlijking van het Engelse werkwoord rise, dat verrijzen betekent, en dat zegt alles over ons. Want wij krijgen vastgoedopgaven daadwerkelijk van de grond, ongeacht de complexiteit of marktsituatie. Wij tillen samen met u projecten naar een hoger niveau en leggen de lat steeds hoger als het gaat om een toekomstbestendige gebouwde omgeving. En wij zijn altijd bezig met groei en ontwikkeling van ons vak en onze mensen. En de “Y’? Tsja, we zijn een tikkeltje eigenwijs, denken en kijken ook buiten de gebaande paden.

Deze strategische stap doen wij op eigen kracht en is niet het gevolg van een fusie of overname. Formeel verandert er niets meer dan onze naam, maar wij luiden hiermee wel een nieuwe fase van ons bedrijf in. Een fase waarin we ook heel graag met u blijven samenwerken.

RYSE gelooft dat de werk-, leer- en leefomgeving die ze creëren een blijvende positieve impact moet hebben op het welzijn en het presenteren van mensen. Met hun visie, energie en lef dagen ze partijen uit samen te werken aan een toekomstbestendige gebouwde omgeving. Zij vertalen jouw ambities in vernieuwende oplossingen voor werk-, leer- en leefomgevingen. Zo komen ze tot financieel en maatschappelijk haalbare projecten, die ze helpen te realiseren binnen tijd en budget.

Een nieuwe naam gaat voor ons samen met nieuwe huisvesting waar wij onze ambities gaan verwezenlijken. Onze huidige vestigingen in Amsterdam en Utrecht worden samen ondergebracht in een nieuw onderkomen. Per 5 juni verwelkomen wij u graag in ons nieuwe kantoor aan de Hondiuslaan 46 te Utrecht. Begin volgend jaar gaan wij onze huidige locatie in Assen verhuizen naar Groningen.