Henk Berends treedt toe als Partner bij RYSE

Met grote trots kondigen wij aan dat Henk Berends Partner is geworden binnen RYSE. Deze stap markeert een belangrijke ontwikkeling in de groeiambities van Henk en RYSE.

Driss Aarab Directeur

Met grote trots kondigen wij aan dat Henk Berends Partner is geworden binnen RYSE. Deze stap markeert een belangrijke ontwikkeling in de groeiambities van Henk en RYSE.

Henk is per 1 januari 2023 in dienst getreden bij RYSE. Hij heeft met grote toewijding en expertise bijgedragen aan de groei en versterking van onze adviestak gebiedsontwikkeling voor publieke en commerciële opdrachtgevers. De brede ervaring van Henk in zowel de publieke sector, gebiedsontwikkeling, grondbeleid als in publiek- private samenwerkingen, zijn van onschatbare waarde voor RYSE.  

Henk is een van de trekkers van onze Business Unit Publiek Vastgoed. Deze Business Unit heeft zich altijd al gericht op o.a. het bieden van concrete en haalbare oplossingen voor diverse uitdagingen in de publieke sector, of het nu gaat om een gebiedsontwikkeling, de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed, het op de markt brengen van een ontwikkelingslocatie, de ontwikkeling & realisatie van een publiek gebouw of de implementatie van een nieuw werkplekconcept; RYSE staat bekend om het vertalen van beleidsmatige en politieke ambities naar resultaten; het vergroten van executiekracht. 

Henk zal samen met Robert Weijers, Bart Atema en Sjoerd Groen, verder blijven samenwerken om onze Business Unit Publiek verder te versterken en te laten groeien. Hun gezamenlijke inzet en leiderschap blijven een cruciale rol spelen in het realiseren van de ambitieuze doelstellingen van RYSE. 

"We zijn enorm trots op de toetreding van Henk Berends als partner binnen onze organisatie. Henk is een ondernemer in hart en nieren, waardoor hij perfect past binnen onze partnergroep. Met deze stap blijft Henk een waardevolle bijdrage leveren aan onze missie om duurzame en effectieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen in gebiedsontwikkelingen.", aldus Driss Aarab, Directeur bij RYSE.  

We zijn enorm trots op de toetreding van Henk Berends als partner binnen onze organisatie. Henk is een ondernemer in hart en nieren, waardoor hij perfect past binnen onze partnergroep. Met deze stap blijft Henk een waardevolle bijdrage leveren aan onze missie om duurzame en effectieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen in gebiedsontwikkelingen.
Driss Aarab Driss

Meer weten?

Neem dan contact met ons op