Eric Zweers, Managing Partner bij RYSE, gaat met pensioen na 27 jaar ondernemerschap

Na 27 jaar toegewijde inzet bij RYSE (voorheen abcnova), gaat Eric Zweers met welverdiend pensioen.

Na 27 jaar toegewijde inzet bij RYSE (voorheen abcnova), gaat Eric Zweers met welverdiend pensioen.

Gedurende zijn lange loopbaan bij RYSE heeft Eric gezorgd voor een sterke positie in het noorden van het land vanuit ons kantoor in Assen, dat later dit jaar naar Groningen zal verhuizen. Onder zijn leiding heeft RYSE een solide positie verworven in de regio, waardoor het bedrijf aanzienlijke groei heeft kunnen realiseren. De mooie projecten waar hij aan heeft gewerkt zijn er te veel om op te noemen.

Eric heeft altijd veel waarde gehecht aan talentontwikkeling en is zo’n 15 jaar geleden al begonnen met het klaarstomen van zijn opvolgers, Sjoerd Groen, Bart Atema en Simon de Jong. Sjoerd en Bart zijn beiden als junior begonnen bij RYSE en zijn in 2017 partner geworden. Sindsdien geven zij met veel enthousiasme en bezieling samen sturing aan het team in Noord-Nederland, waarmee ons team en de projecten in Noord-Nederland na Eric zijn vertrek in ervaren handen zijn.

"Eric Zweers is een ware pionier geweest voor RYSE. Zijn toewijding, visie en harde werk in de afgelopen 27 jaar, hebben ons geholpen om op een inspirerende wijze onze organisatie te laten groeien en een sterke en belangrijke positie te verwerven in dit gebied", aldus Driss Aarab, Directeur bij RYSE. "We zijn Eric enorm dankbaar voor al zijn inspanningen gedurende de afgelopen 27 jaar."

RYSE wil Eric Zweers namens alle collega’s hartelijk bedanken voor zijn onschatbare bijdrage aan onze organisatie en wenst hem een fijn en gezond pensioen toe. Wij kijken ernaar uit om samen met Sjoerd Groen, Bart Atema en Simon de Jong voort te bouwen aan ons team in Noord-Nederland en verdere groei te realiseren in de toekomst.