Ondernemers in hart en nieren

Met de nodige lef zoeken onze ambitieuze adviseurs en pragmatische projectmanagers elke dag hun grenzen op en dagen ook anderen uit om het beste in zichzelf naar boven te halen. We zijn echte durfals. Fouten maken mag, want daar leren we van. En het beste van alles? Elke dag thuiskomen met een goed verhaal.

 

Bij ons krijg je de kans om boven jezelf uit te stijgen en je ambities te verrijzen. Wij zijn ondernemers in hart en nieren. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand. En het vertrouwen? Dat krijg je meteen van ons, maar we verwachten wel dat je het waarmaakt.

We werken hard en lachen veel, want we geloven in een stimulerende cultuur waar jouw talent de ruimte krijgt. Samen met inspirerende collega's pak je uitdagende projecten aan in teamverband en we bieden je niet alleen coaching op maat, maar ook opleidingen en trainingen om het beste uit jezelf te halen. Binnen RYSE onderneem je op veel verschillende manieren. Eén daarvan is dat iedereen de mogelijkheid heeft om te participeren in het bedrijf. Dat is pas echt ondernemerschap!

Onze jaarlijkse uitjes zijn zowel beroemd als berucht. Op de piste én in de après-ski bar is niemand veilig tijdens de WintersportRYSE. Tijdens de Maatschappelijk verantwoord ondernemen dag steken we onze handen uit de mouwen, maar sluiten we altijd af met een lekker etentje. Zelfs de partners en kids worden jaarlijks opgetrommeld voor een familiedag en dan hebben we het nog niet eens gehad over het kerstdiner, de nieuwjaarsborrel en andere teamuitjes. Wij maken niet alleen mooie projecten, maar ook plezier. En dan vooral met elkaar. We vieren onze successen en mooie momenten met elkaar.

Bij ons beginnen geeft je een voorsprong door de stevig basis. Zowel vanuit jou als vanuit ons. Jij hebt al veel in huis, wij bouwen verder aan dat huis. Wij geloven dat iedereen zijn of haar kracht moet kunnen benutten. Daarom coachen we niet alleen op verbeterpunten, maar vooral op het uitbouwen van je sterke eigenschappen.

Wil jij vastgoedopgaven van de grond krijgen, boven jezelf uitstijgen én ben jij een échte ondernemer? Dan wil jij deel uitmaken van ons fantastische team!

YOUNG RYSERS

Onze YOUNG RYSERS vormen dé junior community binnen RYSE. Daar wil je aan de start van je carrière zeker bij horen! 

Als YOUNG RYSER maak je deel uit van een onze groep jonge en ambitieuze collega’s die door het jaar heen legendarische activiteiten organiseert. Van het YOUNG RYSERS-weekend tot teambuildingactiviteiten, het bezoeken van elkaars projecten en gezellige borrels: er is altijd wel iets te doen. Als je ergens mee zit, kun je bij je mede-YOUNG RYSERS terecht voor advies. Want laten we eerlijk zijn: als young professional kun je soms wel wat hulp gebruiken. Op het jaarlijkse netwerkevent nodigen onze YOUNG RYSERS andere young professionals uit de branche uit om samen na te denken over actuele thema’s en om gezellig met elkaar te netwerken en borrelen.

Met YOUNG RYSERS leer je de andere junioren en ons bedrijf op een informele manier kennen. Samen met je collega’s geef je gevraagd en ongevraagd een kritische blik op de organisatie, want, onze jonge talenten zijn de ervaren professionals van later.

Wat ik zo leuk vind aan YOUNG RYSERS is dat je op een laagdrempelige manier in contact komt met andere jonge professionals in de organisatie. Samen vorm je een hechte groep waar je altijd op terug kunt vallen en waar je ontzettend veel leuke dingen mee doet. 
Mariella Marugg

Young Talent Program

RYSE up your talent!

Als young talent bij RYSE werk je in projectteams aan complexe en uitdagende projecten. Geen dag is hetzelfde. Door de verschillende werkzaamheden vliegt je dag ook nog eens voorbij. Zo ben je bijvoorbeeld (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van huisvestings- en haalbaarheidsstudies, je leert over het opstarten van nieuwe projecten voor opdrachtgevers, het aansturen van ontwerp- en bouwteams, het opstellen van Programma’s van Eisen en de bewaking van projectbeheersaspecten. Ook werk je mee bij de acquisitie van nieuwe projecten, selectieprocedures en aanbestedingen.

Wij willen onze junioren laten groeien en boven zichzelf laten uitstijgen. Door direct met seniors of mediors aan de slag te gaan met projecten, word je gecoacht ‘on the job’. Voor ons is dat de basis die we aanvullen met een ontwikkelprogramma: Het Young Talent Program.

In dit ontwikkelprogramma werk je aan vakkennis in de breedte, je persoonlijke vaardigheden en effectiviteit. Samen met andere jonge, ambitieuze en enthousiaste junioren werk je individueel en in groepsverband aan je kennis, vaardigheden en toegevoegde waarde als projectmanager en adviseur. Je wordt hierin begeleid door ervaren managers en coaches.

Zo vind je sneller je weg in de wereld van de gebouwde omgeving, sta je zelfverzekerder in projecten, heb je naast hard werken veel plezier met collega RYSING STARS en word je klaargestoomd om te werken aan de volgende stap in je carrière.

Professional Development Program

Bij RYSE dagen wij onze opdrachtgevers uit de lat hoger te leggen en boven zichzelf uit te stijgen. Maar dat geldt natuurlijk net zo goed voor onze eigen professionals: ondernemers in hart en nieren. En dat merk je. Het Professional Development Program geeft gehoor aan deze behoefte en geeft onze aanpakkers de mogelijkheid om nét even verder te kijken en het maximale uit zichzelf te halen.

Het programma bestaat uit verschillende modules verdeeld over de aandachtsgebieden commercialiteit, persoonlijke ontwikkeling en kennis. Aandachtsgebieden waar je binnen RYSE als adviseur, projectmanager en supportmedewerker allemaal mee te maken krijgt en die essentieel zijn voor het steeds beter uitoefenen van je (toekomstige) functie.

Meer weten over werken bij RYSE?

Neem dan contact met ons op

Marsja van Orsouw,

06 54 26 86 18 m.vanorsouw@ryse.nl